Loading...
  7 maart 2018

Goedkeuring plan Negen Heren in 's-Hertogenbosch

De Gemeenteraad van 's-Hertogenbosch heeft het plan unaniem goedgekeurd voor de herontwikkeling van het voormalige EKWC-complex aan de Zuid-Willemsvaart.

Het project heet Negen Heren en is een initiatief van Wijkerzand Projecten, naar een ontwerp van De Twee Snoeken. Het plan omvat negen fraaie 'urban villa's' tussen de Hinthamerstraat en de Zuid-Willemsvaart.

De nieuwe stadsvilla’s met royale stadstuin en eigen parkeerplaats(en) worden gebouwd rond een nieuw groen binnenplein. De woningen maken een zelfbewuste indruk en worden voorzien van alle kwaliteiten van deze tijd. De woonoppervlaktes variëren van ongeveer 190 tot 270 m2. De verkoop start naar verwachting in mei.

Bij de ontwikkeling van de stadsvilla's wordt bovendien veel aandacht besteed aan duurzaam bouwen, door het toepassen van duurzame materialen en het treffen van energie- en waterbesparende maatregelen. Denk hierbij aan zeer goede isolatie van vloer, dak en gevels, in combinatie met vloerverwarming in de gehele woning. Duurzaam gaat namelijk hand in hand met comfortabel.


Opgravingen terrein Negen Heren