Loading...
  5 juli 2023

Interieurontwerp voor het 'Huis van Ermelo'

Het gemeentehuis van Ermelo en het naastgelegen cultureel centrum De Dialoog zijn getransformeerd tot een eigentijds publiek gebouw: het Huis van Ermelo. Ons team heeft het interieurontwerp gemaakt voor deze renovatie, nieuwbouw en verduurzaming.

Het gemeentehuis kreeg een grondige renovatie, waarna het cultureel centrum volledig opnieuw is opgebouwd en één is geworden met het buurpand. Het hiermee ontstane Huis van Ermelo zorgt zo voor synergie en verbinding tussen verschillende gebruikers en functies.

Het gehele complex kreeg een zelfde sfeer en materialisatie. Er is veelvuldig gebruikgemaakt van zowel nieuw als hergebruikt hout en we vinden overal hergebruikte en geupcyclede materialen terug. Zo zijn oude luchtkanalen verwerkt tot meubelbekleding, houten latten verwerkt in de plafonds en zijn zittingen en rugleuningen van bistrostoelen gemaakt van hergebruikt plastic.

Benieuwd? We leiden je graag rond!


Vidar: werkomgeving 'met de blik naar buiten'