Loading...
  25 november 2020

Omgevingsvergunning voor stijlvol hoofdkantoor Hager

“Ik moet zeggen, ik heb nog maar zelden zo’n goed uitgewerkte, volledige en duidelijke tekeningen ontvangen van een architect. Complimenten.” – Bouwbedrijf Pennings

In Hager’s nieuwe hoofdkantoor op bedrijvenpark De Brand in ’s-Hertogenbosch worden kantoren, bedrijfsruimten en een experience center gehuisvest. Relaties kunnen de nieuwste systemen en producten op het gebied van elektrische installatietechniek bekijken en ermee experimenteren in workshops en trainingen.

Ons uitgangspunt was het ontwerpen van een compact gebouw met een eenvoudige en heldere structuur. De indeling is op alle verdiepingen gelijk, waardoor niet alleen een snel te bouwen constructie ontstaat maar ook een eenduidige gebouwinstallatie met een minimale hoeveelheid bochten en knopen. De compositie van de buitengevel is vanuit rationaliteit en bouwbaarheid ontworpen. Door op deze manier te ontwerpen is het gelukt om binnen het budget een bijzonder en aantrekkelijk experience center te realiseren voor Hager. 


Würth