Loading...

Total engineering

De Twee Snoeken heeft ruime ervaring met Total Engineering-projecten. Hierbij gaan we uit van maximale ontzorging van de opdrachtgever: die heeft maar één contractpartij als adviseur, namelijk De Twee Snoeken. De overige noodzakelijke adviseurs zoals de constructeur, adviseur installaties en bouwfysica vallen onder de verantwoording van De Twee Snoeken. Dit garandeert u een optimaal integraal ontwerp. De verantwoordelijkheid voor een  goede afstemming in de voorbereiding wordt volledig door ons gedragen. Wij werken hiervoor samen met vertrouwde en gerenommeerde adviseurs, die wij in overleg met u selecteren.

Ons netwerk bestaat uit specialistische bedrijven die ieder op hun eigen vakgebied hun sporen hebben verdiend en in de bouw een uitstekende reputatie hebben opgebouwd. Door onze samenwerking bij eerdere projecten zijn we prima op elkaar ingespeeld. Beslissingen worden hierdoor snel en efficiënt gemaakt. De jarenlange ervaring van onze teamleden staat garant voor een gedegen ontwerpproces. Wij houden elkaar scherp, zodat we steeds de juiste ontwerpbeslissingen nemen. Deze beslissingen worden altijd genomen vanuit een integrale visie. Dit komt de kwaliteit van het hele bouwvoorbereidingsproces ten goede en zorgt bovendien voor een sterke reductie van eventuele faalkosten.

Communicatie vormt hierbij een belangrijke sleutel tot succes: elkaar goed informeren, een open dialoog aangaan, de bereidheid om naar elkaar te luisteren, heldere afspraken maken en vastleggen. Dat vormt de grondslag van een vloeiend werkproces met een optimaal eindresultaat. Dat laten we niet aan het toeval over, het is een kwestie van organisatie, procesbeheersing, aansturing en een gerichte focus van alle betrokkenen. Onze uitgebreide ervaring met complexe ontwerpopgaven, uitgebreide ervaring met grote organisaties en onze beproefde, ISO-gecertificeerde methoden, maken dat we kwaliteit van dit proces kunnen waarborgen.

Politiebureau Uden

Politiebureau Uden

Huis van de gemeente Voorst

Huis van de gemeente Voorst

Vidar: werkomgeving 'met de blik naar buiten'