Loading...

SPM-kantoor Nieuwkuijk

Bewaren

Dit perceel ligt onder een hoek aan de A59, de meest geluidbelaste zijde is ook de zonzijde. Daarom is gekozen voor een eenvoudige massa die zich opent naar de A59 met een semitransparant scherm. Tussen het scherm en het kantoorgebouw ligt een binnentuin. De gevelopbouw  is een grid van aluminium cassettes. Het metallic aluminium is gecombineerd met glazen panelen en emailliet.

De ontvangsthal en showroom grenzen aan de patio. Voorbij de entree ligt Het Fashion Café. Het magazijn in het linker gedeelte van het gebouw kan op eenvoudige wijze omgebouwd worden tot kantoren, de gevelstructuur is hierop voorbereid. In de showroom heeft de catwalk een prominente plek. Die begint op de vloer, gaat over in een spreektafel, loopt door in een AV-wand en keert terug via het plafond.

 

Fotografie: Yvonne Lukkenaar

Start verbouwing gemeentehuis Elst (Overbetuwe)